خرید ورق کامپوزیت
خرید ورق کامپوزیت از گروه شرکت های طلوع
ورق کامپوزیت از سال 1969 در آلمان ابداع گردید و استقبال و استعمال بیش از حد این محصول در نما نشان دهنده کیفیت مناسب و عدم وجود هرگونه محدودیت در طراحی و اجرای این مصالح است.
خرید ورق کامپوزیت از گروه شرکت های طلوع
ورق کامپوزیت از سال 1969 در آلمان ابداع گردید و استقبال و استعمال بیش از حد این محصول در نما نشان دهنده کیفیت مناسب و عدم وجود هرگونه محدودیت در طراحی و اجرای این مصالح است.
دانلود رنگ بندی ورق کامپوزیت طلوع باند
ورق کامپوزیت به عنوان یکی از مصالح پیش رفته مورد استقبال قرار گرفته و به یکی از مصالح اصلی در نمای ساختمان (نمای کامپوزیت) مبدل شده است. تشکیل شده از الومینوم و پلی اتیلن فشرده است.
ویژگی های ورق های کامپوزیت :
- سبکی وزن
- تنوع شکل پذیری
- مقاومت بالا
- ابعاد متنوع
- مصالح زیر سازی سبک
- برای نما سازی و نوسازی نما مناسب است
- مقاومت بالا در برابر شرایط سخت آب و هوایی
- تنوع رنگ
- ایمنی بالا در برابر زلزله
- قابلیت تعویض و تعمیر
- از بین بردن محدودیت در استفاده از ایده های مختلف طراحی
خواص فنی :
- اولین امتیاز این ورق های کامپوزیت وزن سبک آنها می باشد که در سبک سازی ساختمان کمک قابل توجهی می کند .
- سالیان سال بدون هیچ گونه تغییر از نظر ظاهری و فنی خود را حفظ می کند .
- خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری این ورق ها عالی است .
- در رنگ و طرح های بسیار متنوعی در بازار موجود است، به شکل چوب، انواع سنگها و ...
- به علت وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم این ورق های کامپوزیت یک عایق حرارتی خیلی خوب می باشد از اتلاف انرژی جلوگیری می کند .
- به خاطر سطح صاف آنها اشعه خورشید بازتاب می کنند و حرارت خورشید را کمترین حالت جذب می کننند .
- مقاوم در برابر رطوبت است .
- زنگ نمی زند .
- تغییر شکل آن در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی کمتر است .
کاربردهای آلومینیوم کاپوزیت پنل : نمای خارجی ساختمان، بازسازی نماهای قدیمی، دکوراسیون داخلی، پمپ بنزین ها، تابلوی فروشگاه ها، غرفه های نمایشگاهی، پوشش سقف ها، پارتیشن و ...
ورق کامپوزیت ورقی است که از فشرده شدن لایه های متعدد به همدیگر ساخته می شود. لایه های درونی این ورق ها متشکل از کانی های غیر قابل اشتعال پذیری و پلی اتیلین می باشند و لایه ی بیرونی آن متشکل از آلومینیوم است. ورق کامپوزیت متریالی است که امروزه توجه معماران را به سمت خود جلب کرده است. ورق های کامپوزیت در نمای بیرونی و ظاهری انواع ساختمان ها، سقف کاذب، قسمت بندی فضای درونی ساختمان ها، تابلو و برد های تبلیغاتی، دکور کردن فضاهای درونی انواع ساختمان تجاری، دیوار هایی با کاربرد صنعتی، دیواره پل ها و تونل ها و موارد دیگر، مورد استفاده قرار می گیرند. این محصول دارای تنوع رنگ بسیار بالایی است و از لحاظ بصری نمای بسیار زیبای دارد. ورق های کامپوزیت وزن چندانی ندارند، سبک هستند و به همین علت به سادگی اجرا می شوند. این محصول در برابر زلزله، رطوبت و نور خورشید مقاومت خوبی دارد به همین علت این ورق ها تغییر رنگ نمی دهند و دچار زنگ زدگی نمی شوند. ورق های کامپوزیت انعطاف پذیر بوده و در اندازه و ابعاد مختلفی موجود می باشند. همچنین این محصول بسیار مقاوم بوده و برای استفاده در هر شرایط اقلیمی مناسب است. ورق های کامپوزیت عایق صدا و حرارت بوده و اشتعال پذیر نمی باشند. به علاوه این ورق ها نیازی به شسته شدن نداشته و بسیار راحت جا به جا و تعویض می شوند. ورق های کامپوزیت و تمامی لایه های سازنده آن، قابل بازیافت را دارند.
آشنایی بیشتر با ورق کامپوزیت و ویژگی ها و کاربرد های آن
با پیشرفت فناوری و ظهور مصالح جدید ساختمانی، انقلابی در صنعت ساز و ساخت روی داده است. یکی از مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی مدرن استفاده از ورق کامپوزیت برای مصارف مختلف از جمله نمای ساختمان است. در حالت کلی کامپوزیت یا ماده مرکب به ترکیب دو یا چند ماده مجزا اطلاق می گردد که بین آن ها یک صفحه مشترک وجود دارد. هر کامپوزیت از دو بخش تشکیل شده است که در اصطلاح به آن فاز گفته میشود. فاز اول بیس یا زمینه نام دارد که ماتریکس اصلی کامپوزیت است، فاز دوم نیز تقویت کننده است. در واقع مواد تقویت کننده با احاطه کردن ماتریکس اصلی آن را در جای خود ثابت نگه می دارند و با تقویت خواص مکانیکی موجب استحکام ساختار چند سازه می گردد.
ورق کامپوزیت چیست؟
با توجه به کیفیت مناسب، کاربری آسان، آزادی عمل در طراحی و اجرا ورق های کامپوزیت به یکی از محبوب ترین مصالح ساختمانی در معماری مدرن تبدیل شده اند. از انواع مختلف ورق به عنوان نمای بیرونی ساختمان استفاده می شود. هم چنین در طراحی داخلی می توان از ورق کامپوزیت به عنوان پارتیشن، دیواره یا سقف کاذب استفاده کرد.
هر ورق کامپوزیت از دو لایه ورق آلومینیومی به عنوان روکش ساخته می شود که در هسته میانی آن از مواد معدنی ضد حریق مانند پلی اتیلن، پلی اورتان و ... به عنوان عایق استفاده می شود. هم چنین یک لایه پوشش از نوع رزین بر روی لایه آلومینیومی قرار داده میشود. معمولا ورق کامپوزیت در ضخامت های مختلف بر حسب نیاز قابل تولید است، اما به طور معمول ضخامت هر ورق بین 4 تا 5 میلی متر در نظر گرفته میشود.
ویژگی های ورق کامپوزیت
اصلیترین ویژگی این محصول میزان مقاومت آن در برابر تغییرات محیطی همانند رطوبت، حرارت، تابش اشعه خورشید، باد، باران و برف است. میزان مقاومت مکانیکی نسبت به وزن بالا، مقاومت در برابر خوردگی این محصول نسبتا بالاست. هم چنین با توجه به مواد به کار فشرده به کار رفته در هسته میانی ورق های کامپوزیت عایق بسیار خوبی در برابر حرارت و صوت هستند. عایق بودن در برابر حرارت باعث می شود که از اتلاف انرژی در ساختمان تا حد قابل توجهی جلوگیری شود. این ورق ها بسیار سبک وزن هستند و به راحتی می توان آن را در ابعاد، اشکال و رنگ های متنوع تولید و به بازار عرضه کرد. ویژگی برجسته دیگر ورق کامپوزیت ضد زلزله بودن آن به دلیل عملکرد غیر یکپارچه در هنگام وقوع زمین لرزه است. معمولا ورق کامپوزیت نسوز عمر نسبتا طولانی دارد.
انواع ورق کامپوزیت بر حسب مواد به کار برده شده
برحسب مواد مصرفی در ساخت ورق می توان آن را در گروه های مختلفی دسته بندی کرد. همان طور که گفته شد، کامپوزیت از دو فاز زمینه و تقویت کننده تشکیل شده است. بر حسب مواد مصرفی در فاز زمینه ورق های کامپوزیت در سه نوع کامپوزیت با زمینه سرامیکی (CMC)، کامپوزیت با زمینه پلیمری (PMC) و کامپوزیت با زمینه فلزی (MMC) قابل تولید است. هم چنین بر حسب فاز تقویت کننده دو نوع کامپوزیت تقویت شده با فیبر (FRC) و کامپوزیت تقویت شده توسط ذرات (PRC) وجود دارد. در صورتی که هر دو فاز کامپوزیت قابلیت تجزیه شده در طبیعت را داشته باشند، به آن کامپوزیت سبز یا دوست دار طبیعت گفته می شود.
نوع دیگر دسته بندی ورق آلومینیومی بر حسب طرح آن است. ورق کامپوزیت طرح چوب، طرح سنگ یا آینه نیاز به طی کردن مراحل متعددی دارند. از نظر زیبایی شناسی و افزایش استحکام متریال هایی هم چون چوب در ساختمان سازی مدرن با استفاده از فناوری رنگ فلوروکربن تولید می شود که با حفظ تمامی خواص ورق های کامپوزیت در اندازه های مختلف قابل اجرا می باشد. در ساخت ورق کامپوزیت طرح چوب از یک لایه لمینیت بر روی لایه آلومینیومی استفاده شده است.
انواع ورق کامپوزیت بر حسب لایه پوششی سطح ورق
ورق با رنگ پلی استر
این محصول تنها یک لایه رنگ فاقد محافظ بر روی لایه آلومینیوم زده می شود که اغلب برای استفاده در مصارف داخلی همانند اجرای دکوراسیون داخلی مناسب است چون در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت چندانی ندارد.
ورق با رنگ PVDF
در این نوع ورق ها از یک لایه پلیمری استفاده می شود که باعث ایجاد مقاومت رنگ در برابر شرایط مختلف اب و هوایی می شود.
ورق با رنگ نانو
این ورق همانند رنگ های رزین اجرا می شود با این تفاوت که یک لایه اضافی دیگر نیز بر روی رزین رنگ پاشیده می شود. رنگ نانو در برابر ذرات گرد و غبار نیز مقاوم است و همواره درخشندگی ورق حفظ می شود.
ورق شاین
رنگ های به کار برده شده در ساخت این محصول بسیار براق هستند و معمولا با اکلیل مخلوط می شود. براق بودن و درخشش این نوع ورق به خصوص ورق کامپوزیت طلایی باعث افزایش قیمت آن شده است.
قیمت ورق کامپوزیت
ضخامت ورق، نوع آلیاژ آلومینیومی، نوع لایه رزینی و رنگ آن و نوع مواد به کار برده شده در هسته مرکزی بین لایه ها در قیمت گذاری این محصول تاثیر دارند. بسته به نوع مواد به کار رفته در ساخت کیفیت و کاربری ورق کامپوزیت متفاوت خواهد بود. ارتفاع، حجم، قابلیت فشردگی، مقاومت کششی، مقاومت برشی، مقدار برش، مقاومت خمشی، مقدار و میزان خمش و ضد حریق بودن مواد همگی بسته به کیفیت مورد استفاده در تعیین قیمت ورق کامپوزیت تاثیر به سزایی دارند. قیمت ورق کامپوزیت ارزان بسته به نوع آلیاژ آلومینیومی به کار برده شده و هسته میانی متفاوت خواهد بود. امروزه برخی از شرکت ها به منظور تولید ورق کامپوزیت ارزان از مواد پلی اتیلین معمولی و حتی بازیافتی استفاده می کنند. ارزان ترین ورق کامپوزیت های موجود در بازار همواره در معرض خطراتی هم چون آتش سوزی قرار دارند.
کلمات کلیدی برای اضافه کردن یک کلمه، آن را وارد کنید و enter را فشار دهید. این کلمات به صورت پیشفرض زیر مطلب نمایش داده خواهند شد. انواع ورق کامپوزیتxخرید ورق کامپوزیتxطلوع باندxفروش ورق کامپوزیتxقیمت ورق کامپوزیتxلیست قیمت ورق کامپوزیتxنما کامپوزیتxورق کامپوزیتxورق کامپوزیت طلوع باندxورق کامپوزیت چیستx وضعیت انتشار منتشر شده پیش نویس انتشار در آینده چسبیده به بالای صفحهی اول عدم نمایش در صفحهی اول تاریخ انتشار: سه شنبه, 7 مرداد 1399، 02:08 ق.ظ تغییر موضوعات ورق کامپوزیت نما (1 مطلب) طراحی نما ساختمان (0 مطلب) انواع سرور های اچ پی (0 مطلب) انواع تجهیزات شبکه و سرور (0 مطلب) مقالات مربوط به نما ساختمان (0 مطلب) مقالات مربوط به تجهیزات شبکه و سرور (0 مطلب) ?تنظیمات ارسال نظر تنظیمات مطلب محافظت با کلمه عبور نظرسنجی موافق/مخالف برای این مطلب فعال باشد عدم نمایش نام نویسنده مطلب عدم نمایش تاریخ انتشار مطلب متن قبل از ادامه مطلب در نمایش کامل مطلب ظاهر نشود به صورت پیش فرض در نمایش کامل مطلب متن قبل از ادامه مطلب نیز نمایش داده میشود. با فعال کردن این گزینه متن خلاصه و متن کامل، کاملا از هم مستقل خواهند بود. تصحیح حروف فارسی (تبدیل ی به ی ، ک به ک) این تصحیح (در عنوان و توضیحات صفحات، عنوان و متن مطالب و ...)تأثیر زیادی در سازگاری با موتورهای جستجو دارد و در مورد کلمات کلیدی به صورت خودکار انجام میشود پرواز اندیشه در فضای مجازیBlog.ir کلیه حقوق برای شرکت بیان محفوظ می باشد